Voetbal Vereniging GKC

Grathem Kelpen-Oler Combinatie

opstelling 26-10-2014

Bijlagen:
Bewaar het bestand 2014-10-26 Opstelling.pdf2014-10-26 Opstelling.pdf[ ]188 kB43 Downloads

De opstelling. Succes allen. 

 

Vriendschappelijke wedstrijd

De volgende wedstrijd is vastgelegd

GKC  1 – SV Heythuysen 1
Datum: dinsdag 21-10
Aanvang: 20:00
Lokatie: Grathem

 

Kaarten

 Beste Leden,

 Op 28 november, 12 december en 19 december zal er traditiegetrouw na de training weer gekaart gaan worden. Omdat de vrijdag-trainingen in Kelpen-Oler plaatsvinden zal dus ook daar gekaart gaan worden. Heb je zin om te kruisjassen, te hogen, te toepen of zelfs te jokeren, zorg dan dat je aanwezig bent.

Uitraard zal er voor prijzen wordt gezorgd!!!!

  http://www.phalmelo.nl/mysite/modules/SFIL0100/view.php?fil_Id=6370&thumbnail=

 

Algemene Ledenvergadering

In verband met het verplaatsen van de trainingsavond van de senioren van de donderdag naar de vrijdag zal de Algemene Leden Vergadering ook worden verplaatst en wel van donderdag 9 oktober naar vrijdag 10 oktober.

Noteer en reserveer al vast in je agenda: vrijdag  10 oktober om 20.30 uur de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering te Kelpen-Oler.

Informatieavond voor alle senioren

In navolging van voorgaande jaren is er weer een bijeenkomst plannen voor alle senioren spelers, leiders, trainers, assistent-scheidsrechters en clubscheidsrechters.


Tijdens deze bijeenkomst zal het afgelopen seizoen heel kort worden geëvalueerd en zal middels een presentatie weer vooruitgeblikt worden op het komende seizoen.


Deze bijeenkomst zal plaatsvinden in de kantine in Grathem en wel op donderdag 10 juli om 19.30 uur.


Alle senioren zijn hiervoor van harte uitgenodigd.


Wijzigingen Spelregels en Tuchtzaken

Bijlagen:
Bewaar het bestand 2014-06-30 Wijzigingen Spelregels en Tuchtzaken seizoen 2014-2015.doc2014-06-30 Wijzigingen Spelregels en Tuchtzaken seizoen 2014-2015.doc[Samenvatting Spelregel- en Tuchtzaakwijzigingen]51 kB69 Downloads

Voor het nieuwe seizoen is er door de KNVB weer een aantal spelregel- en tuchtzaakwijzigingen doorgevoerd. Deze tref je aan in de bijlage, waarbij deze zijn samengevat tot één A4-tje.
De meest in het oog springende wijziging betreft het registratiesysteem voor gele en rode kaarten.
Voorheen waren er 20 registratiecodes voor een gele kaart; nu nog maar één.
Voorheen waren er 26 registratiecodes voor een direct rode kaart; nu nog maar zeven.
Samengevat:
Strafcode 1: Gele kaart
Strafcode 2: Rode kaart wegens het voorkomen van doelpunt of het ontnemen van een duidelijke scoringskans.
Strafcode 3: Rode kaart wegens ernstig gemeen spel tijdens een duel om de bal.
Strafcode 4: Rode kaart wegens een gewelddadige handeling buiten een duel met de bal.
Strafcode 5: Rode kaart wegens beledigen.
Strafcode 6: Rode kaart wegens bedreigen.
Strafcode 7: Rode kaart wegens spuwen.
Strafcode 8: Rode kaart wegens overtredingen begaan door een teamofficial (trainer, leider, verzorger, etc.).

Verder ontvangt de betrokken speler het schikkingsvoorstel (strafvoorstel) niet meer via de post maar via zijn/haar e-mail. Het is dus belangrijk dat als jouw e-mailadres wijzigt je dit doorgeeft aan Edward Clerkx (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

In Memoriam Johan Greefkens


De meesten van ons hebben hem tijdens het Ambrastoernooi in het Pinksterweekend nog gezien en gesproken en dus ongetwijfeld gelachen. Slechts een week later is ons lid, Johan Greefkens, niet meer onder ons. Zo onwerkelijk, zo droevig. Woorden schieten tekort.

Johan heeft vele verdiensten voor onze vereniging gehad. Wij roepen in herinnering:

 • Hij was lid van VV Grathem sinds 1 december 1977 (dus ruim 36 jaar).

 • Hij is speler geweest van Grathem 1, Grathem 2 én Grathem 3.

 • Hij maakte deel uit van het kampioenselftal van 1984-1985.

 • Hij speelde in september 2005 zijn 400e wedstrijd voor onze vereniging.

 • Hij is als actieve voetballer gestopt en speelde zijn laatste wedstrijd op 13 mei 2007 Grathem 3 – SHH 5 en heeft dus ongeveer 450 wedstrijden voor onze vereniging gespeeld.

 • Hij is behalve speler ook leider, jeugdleider en grensrechter geweest.

 • De laatste jaren was Johan behalve vaste Ambras-vrijwilliger ook supporter van GKC.

   

  Johan is thuis, Lindestraat 3. Daar kan op donderdag en vrijdag tussen 18.00 uur en 20.00 uur persoonlijk afscheid van hem worden genomen. Het 'officiële' afscheid zal zaterdag a.s. om 10.30 uur in De Nassaurie in Grathem plaatsvinden, waarna Johan wordt begeleid naar de begraafplaats in Grathem.

   

  We wensen Inge, moeder Greefkens, de familie Greefkens en de familie Born heel veel sterkte in de komende, ongetwijfeld uitermate moeilijke, tijd.


succesvolle GKC jeugddag

Zaterdag 24 mei was het zover : de jeugdspeeldag voor de jeugdleden van VVGKC. Sinds lange tijd was deze weer in de kern Grathem. Op vrijdagavond waren Frank (Custers) en Bart (Raemakers)  al druk in de weer met het opzetten van de spellen en de indelingen op het veld. Om 09.30 uur werden de leiders en A-spelers ingelicht over de spellen en de daarbij behorende puntentelling. Net als de spellen op het veld was ook het puntenformulier duidelijk opgesteld en kon er weinig misgaan. 

 

Om 10 uur was het zover , maar liefst 115 deelnemers ! die onder zeer goede weersomstandigheden van start gingen onder leiding van hun leiders en A-spelers. Ook waren er veel ouders op het traditionele 'voetballen tegen de ouders' afgekomen en werd de huid vaak duur verkocht tegen hun eigen kroost. Op een enkele botsing na hebben zowel ouders als de kinderen dit overleefd. Dit soort wedstrijden doet de jeugd duidelijk deugd !!!! 

 

Tegen 12 uur was een korte pauze en waren de BBQ's ook klaar voor de strijd en in rap tempo gingen de hamburgers en frikadellen er doorheen. De zon liet zich ondertussen nog meer van haar beste kant zien en de deelnemers misschien nog wel meer. 

 

Tegen het einde van de spellen dag ging het penalty bokaalschieten van start voor de jeugd. De stoere meid Kimberly troefde iedereen af en won overtuigend !!!!! Bart Raemakers won bij de senioren/A-spelers ondanks tegenstand van enkele ouders.

 

Eigenlijk had deze dag alleen maar winnaars ! mede dank zij de inzet van alle leiders en A-spelers echter niet in het minste geval door de organisatie van Frank en Bart .

Frank en Bart dank namens iedereen.

 

Succesvol Ambrastoernooi 2014

De 19e editie van het Ambrastoernooi is verleden tijd. De mannen van AFC-9 uit Amsterdam gingen met de 1e prijs aan de haal. De mannen, vrouwen en kinderen van ’s-Heer Arendskerke wonnen de felbegeerde Fairplay Bokaal.
Dat ook deze 19e editie van ons Ambrastoernooi wederom een organisatorisch en sportief succes is geworden is op de eerste plaats (met stip) te danken aan ons Ambras Comité. Ook vanaf deze plaats nogmaals onze dank aan alle leden van dit Comité die na maanden van voorbereidingen en aansluitend anderhalve week ploeteren weer een perfecte organisatie hebben weten te bewerkstelligen.
Verder willen we het Ambras Comité, mede namens spelers, leiders en trainer, danken voor hun flexibiliteit waardoor op vrijdagavond een receptie ter gelegenheid van het behaalde kampioenschap van GKC 1 kon worden ingepast in het programma van het Ambras toernooi.
Ook is vanaf deze plaats een woord van dank aan het adres van de E.H.B.O., de families Steuten en Geenen en de buurt Sportlaan e.o. op z’n plaats.
En last, maar zeker niet least, een woord van dank aan alle leden, ouders van leden, familieleden van leden en sympathisanten die de handen uit de mouwen hebben gestoken om dit belangrijke toernooi te doen slagen.

En nu op naar een welverdiende zomervakantie!!

Het bestuur.


GKC E2 kampioen

Zaterdag 17 mei 2014 zal niet snel vergeten worden door het jeugdteam GKC E2. Op die dag konden ze namelijk kampioen worden. Voorwaarde daarvoor was wel dat de E8 van SHH (Herten) zou verliezen van de E3 van Leeuwen. (Als Herten namelijk zou winnen, dan werden zij kampioen). 

Zelf hoefde het GKC-E2-team niet meer te spelen. Vandaar dat ze zaterdagmorgen om 9.15 uur bij de kantine in Kelpen-Oler verzamelden om deze voor hun zo belangrijke wedstrijd samen te gaan bekijken. Natuurlijk waren we voor de E3 van Leeuwen. Die bleken het gelukkig heel goed te doen. Na een paar minuten was het al 1-0 voor Leeuwen. Toen 2-0. Daarna 2-1; 2-2 (spannend). Vervolgens kwam Leeuwen gelukkig weer op voorsprong en scoorde 3-2- en 4-2. Ten  slotte kwam SHH nog terug tot 5-3. En dus werd GKC E2 kampioen. Onze jeugd was door het dolle heen. Een superprestatie. De kinderchampagne vloeide rijkelijk over het voetbalveld van SHH. De leiders van de E2 moeten er toch een goed voorgevoel over gehad hebben; de avond van te voren was voor de zekerheid nog een spandoek gemaakt.

 

Vervolgens is het E2 team samen met hun ouders naar Grandcafe Bie de Tied in Kelpen-Oler gegaan. Natuurlijk ontbrak de Kampioensrit door het dorp niet. Er is nog gauw een auto met kar geregeld, de jeugd is er op geklommen en zo zijn ze al toeterend door het dorp gegaan. Het team vond het geweldig. Aansluitend hebben we samen lekker gegeten (natuurlijk friet met frikandel/ kroket) en gedronken Bie de Tied. Ook de ouders hadden het op het terras geweldig naar hun zin. Hoe kon het ook anders op zo’n prachtige zonnige dag. 

GKC E2 en trainers jullie hebben het supergoed gegaan het afgelopen seizoen en het kampioenschap dubbel en dik verdiend.